Dat koffie lekker is, weet bijna iedereen. Het is dan soms ook een echte uitdaging om de lekkerste koffie te vinden. Toch is het eenvoudiger dan je denkt. De koffie van Nespresso is uniek, puur en bijzonder goed van smaak. Het is het kopje koffie dat je niet snel vergeet. Online koffie kopen was nog nooit zo gemakkelijk en voordelig!

Heb je een lange dag achter de rug, dan is niets zo lekker om even op de bank te zitten en te genieten. Door de intense smaak van de heerlijke bonen, kan je nog lang nagenieten van een kopje Nespresso koffie. Door de verschillende soorten koffie, vind je ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete kop koffie.

 Je hebt de keuze uit de voordelig geprijsde Nespresso Espresso Capsules  zoals:

  • Volluto Biscuit- en fruittonen -Intensiteit 4
  • Cosi Graantonen -fruitaccenten) -Intensiteit 4
  • Capriccio Graantonen en een verfrissend zuurtje- Intensiteit 5
  • Volluto Decaf (Gedecaffeineerd) -Intensiteit 4

De volle smaak van deze smaak koffie is bijzonder aantrekkelijk voor veel mensen. De Volluto en Cosi  hebben een zachtere smaak.

Verder heb je dan nog de series:

  • Ispirazione Italiana: 9 verschillende soorten met een intensiteit van 9 t/m 13
  • Barista Creations: 6 verschillende soorten met een intensiteit van 4 t/m 10
  • Reviving Origins: 4 verschillende soorten met een intensiteit van 5 t/m 8
  • Master Origins: 5 verschillende soorten met een intensiteit van 4 t/m 11
  • World Explorations Lungo: 5 verschillende soorten met een intensiteit van 4 t/m 10

Ook voor mensen die graag cafeïnevrije koffie drinken zijn er decaf Nespresso koffie capsules

NIEUW van Nespresso:

IJskoffie Capsules ( tijdelijk verkrijgbaar) in de soorten Coconut Flavour, Freddo Delicato (milde smaak) en Freddy Intenso ( Intense smaak)

De Nespresso experts hebben met veel zorg een recept ontwikkeld voor een ijskoffie in perfecte harmonie. Het kent twee varianten: zwart of met melk.

Hoe maak je de lekkerste IJskoffie?

– zwart: 90 g ijsblokjes + 40 ml koffie + 90 ml koud water

– met melk: 90 g ijsblokjes + 40 ml koffie + 90 ml koud melkschuim

Hou deze hoeveelheden aan voor het beste resultaat.

Kies jouw favoriete espresso en probeer hem eens als ijskoffie.

 

Nespresso
GA HIER ONTDEKKEN
Nespresso
GA HIER ONTDEKKEN
Nespresso
GA HIER ONTDEKKEN

Nespresso Experts in koffie

Nespresso  capsules bestaan sinds 1989 en Nestlé lanceerde in 1991 de eerste koffiecapsule voor Nespresso koffiemachines. Daardoor werd het bedrijf razend populair. Deze koffiecapsules zijn gemakkelijk in gebruik en geschikt voor in het koffiezetapparaat.

De Nespresso koffie is zuurstofvrij (met enkel stikstof) in een aluminium capsule verpakt, waardoor de koffie langer vers blijft (1 jaar na productie, zoals vermeld op de kartonnen verpakking) dan bijvoorbeeld koffiepads. De capsule wordt door het apparaat geperforeerd en heet water wordt er onder een druk van 19 bar doorheen geperst. Hierna valt de lege capsule in een bak aan de achterkant van het apparaat. Deze bak is uitneembaar, zodat hij als hij vol is, in de prullenbak kan worden geleegd.

Nespresso heeft een kwaliteitsprogramma ontwikkeld in samenwerking met de Rainforest Alliance. Dit programma loopt sinds 2003. Het traint koffieboeren om een betere kwaliteit koffiebonen te kweken. Waardoor ze een hogere prijs voor de koffie kunnen vragen en zo een beter inkomen verwerven. Vooralsnog is minder dan 50% van de benodigde koffiebonen van Nespresso van dit programma afkomstig.

Liever Thee dan Koffie?

Bekijk dan meer dan 275 theesoorten bij onze partner Thee Baron.

De Theebaron is er voor alle soorten thee zoals, zwarte thee, witte thee, groene thee, matcha thee, kruidenthee, gezondheidskruidenthee, oolong thee, rooibos thee, bloemen thee, ice tea en vruchten thee. Ook voor alle toebehoren die met thee te maken, kan de consument bij DeTheebaron.nl terecht. DeTheebaron.nl levert een ruim assortiment van meer dan 275 verschillende soorten thee van top kwaliteit en in verschillende verpakkingen en hoeveelheden.

De thee komt komt onder andere uit: China, Japan, Sri Lanka (Ceylon), India, Taiwan en Zuid-Afrika. Het melangeren wordt in Duitsland gedaan.

 

Pu Erh Thee – ook genoemd Pu-Er Thee– is een Chinese thee die bekend staat om zijn afslankende werking. Pu Erh raast door de Benelux en is enorm populair om op gezonde en natuurlijke wijze een aantal kilo’s tot tientallen kilo’s gewichtsverlies te realiseren.

Wil je meer weten over deze theesoort, klik dan hier voor de uitleg